Lehullt a lepel

2023.05.22. 08:44

Hoppácska! Kiderült a sárbogárdi gyermeknap programja!

Mint ismert, idén is lesznek Bogárdi Napok, ám a megnövekedett energia árak miatt nem a megszokott formában. A népszerű esemény első felvonására a hétvége szombatján kerül sor, a minap pedig lehullt a lepel programokról is.

Kecskés Zoltán

A TenDance a Boka Boogie Band oldalán a hazai közönség előtt is bemutatkozik.

Fotó: Radnai Zoltán

„A sárbogárdi emberek is megérdemelnek néhány óra önfeledt szórakozást a mindennapok küzdelmei mellett." – jelentette be még néhány hete Sükösd Tamás, a város polgármestere, aki akkor elmondta, hogy kétszer egynapos programra van kilátás: az egyik május 27. napján, míg a következő felvonás augusztus 19-én folytatódik.

A programoknak a Hősök tere ad otthont, amely telis-tele van gyerekprogramokkal, ami nem is csoda, így május utolsó hétvégéjén. A tökéletes kikapcsolódás mellett egyszersmind a baráti társaságok találkozásának helyszíne is lehet május 27-e, ahol már kora délelőttől meseolvasás, gyerekszínház és -koncert is várja a családokat a színházteremben. Ki ne szeretné a Hófehérke, vagy éppen a Lúdas Matyi történetét. 

A programfüzetre rápillantva, azért a gyerekek mellett igyekeztek a szervezők a egész családnak kedvezni a programokkal, így  a teljesség igénye nélkül a következők sorakoznak fel: Panic Crew Hiphop bemutató, Ten Dance műsora, de a bohócok és bűvészek is a színpadra lépnek.  Aztán a kora estét a Sárréti Csókavirág Néptáncegyüttes (17 óra) produkciója nyitja meg, érkezik még a CTRL5 (18 óra), a Sárbogárdi Fúvószenekar (19 óra), de bemutatkozik hazai közönség előtt is a TenDance és a Boka Boogie Band kooperációja (20 óra), akik már néhány héttel ezelőtt az agárdi fesztivál közönségét is megtáncoltatták. 

A nap megkoronázásaként egy hihetetlen utcabált rendeznek 21.30-as kezdettel, amelyben a  Star Voice Band működik közre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában