Kitűnő tanulók

2023.08.10. 14:00

Bemutatjuk Fejér vármegye Színötös diákjait (1. rész)

Színötös kampányunk jelentkezési szakasza augusztus 6-án 14 órakor véget ért.

Feol.hu

Van olyan, akinek könnyebb csupa ötös érdemjegyet szerezni az iskolában, és van olyan, akinek jeles bizonyítványa mögött több fáradságos munka, idő és energia áll. Akár így, akár úgy, de abban egyetérthetünk, hogy egy gyermeknek kitűnő bizonyítványt szerezni és minden tantárgyból jeleskedni mindenképpen elismerésre méltó. A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu idén is meghirdette a népszerű Színötös pályázatot: ezúttal bemutatjuk azokat az általános iskolás Fejér vármegyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2022/2023-as tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva jelentkeztek felhívásunkra.

Az augusztus 10-ei megjelenés az első, amelyben harminckét gyermeket mutatunk be ábécésorrendben. A portrékat újságunkban, valamint feol.hu oldalunkon keresztül is elérhetik, s hírét vihetik a rokonok, ismerősök között: színötös lett a gyermek!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában