Lada show: a szórakozás idén is garantált

2023.09.20. 15:30

Gumifüstölés, drift és verseny Mátyásdombon

Első ízben rendeznek hagyományteremtő Lada találkozót Mátyásdombon. Ahogy a szervezőktől megtudtuk, lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere és hozza az eddigi összejövetelek kötelező hangulatát: szebbnél szebb Ladákat, dekoratív hölgyeket és fesztivál feelinget.

Kecskés Zoltán

Első Lada találkozó következik a hétvégén Mátyásdombon.

Forrás: A szervezők

Másfél napos rendezvénnyel készül a Dudar Krisztián vezette szervező csapat, ahol szépség, ügyességi és hagyományos versenyekben mérettetik majd meg magukat a négykerekűek. A kapuk már péntek délután 15 órakor megnyílnak, majd szombat reggeltől kifulladásig tartanak a színes programok. Igazán felforrósodik a hangulat és az aszfalt. Driftelésben, gumiégetésben nem lesz hiány a már említett megmérettetések mellett. De akinek ez nem lenne elég, délután 17 órakor a szovjet típusú csodák is felvonulnak Mátyásdomb és Kisláng között, majd este 8 órától hatalmas buli veszi kezdetét.

Dudar Krisztiántól megtudtuk, hogy a Lada iránti szerelem már több évtizede tart, de érdekesség, hogy első Ladáját  mindösszesen két hónapja vette meg. Krisztián elmondása szerint Mátyásdomb polgármestere örömmel mondott igent az ötletre és alig várja már Lelkes Tibor is, hogy felbúgjanak a motorok. Hatalmas show-ra van kilátás!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában