Népszerű rendezvény volt

2023.10.25. 13:30

Több százezer forintot hoztak a csillogó kövek Móron!

Kirobbanó látogatószámot produkált a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban rendezett második ásványbörze Móron, ahol az összefogást és a közösséget is ünnepelték.

Kecskés Zoltán

A látogatói létszám meghaladta az ezret, főként családok érkeztek a II. Ásványbörzére.

Fotó: Fehér Gábor

– Olyan programot szerettünk volna szervezni, ami nem megosztja, hanem épp ellenkezőleg, összeköti az embereket. Ez a tavalyi évhez hasonlóan idén is sikerült, hiszen ahogy tapasztaltuk is, a tökéletes kikapcsolódás mellett (ásványok, kézműves termékek és foglalkozások, díszpintyek és papagájok) egyszersmind a baráti társaságok, a szomszédok találkozásának helyszíne is volt  – mesélte a FEOL megkeresésére Schnaubl Norbert főszervező, aki elárulta azt is, hogy az idei teljes bevételt is teljes egészében az uszoda fenntartására ajánlják fel, a belépő jelképes, háromszáz forint volt a felnőtteknek, a gyerekeknek ingyenes volt.

– Nagy öröm, hogy nem csak Mórról és a megyéből, de a fővárosból, Várpalotáról és Veszprémből is érkeztek érdeklődők, a látogatószám meghaladta az ezer főt. Összesen 531 fizető látogató volt, a bevétel pedig 259 300 forint lett összesen. Nagy öröm, hogy ezt átadhatjuk ismételten a központ részére. A sikeren felbuzdulva jövőre is megtartjuk az ásványbörzét – tette hozzá  Schnaubl Norbert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában