Kiváló program az ünnepek között

2023.12.23. 12:00

Fedezze fel a madarak varázslatos világát a Gyűrűző Bemutatóval és Madarász Nyílt Nappal a Zöld Tanyán!

Karácsony utáni időszakban keresnek egy különleges és tanulságos programot a természet szerelmesei számára? Szeretnénk ajánlani a Gyűrűző Bemutatót és Madarász Nyílt Napot, melyet 2023. december 28-án, csütörtökön rendeznek a Zöld Tanyán.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-Archív / PT

Ez a rendezvény kiváló alkalom arra, hogy közelebbről megismerkedjenek az etető madarainak világával, és betekintést nyerjenek a madáretetés rejtelmeibe. A program során madármegfigyelő túrák is indulnak a tanösvényen, amely a keleti kapu felé vezet, ahol egy másik gyűrűző pont is működik majd.

A program során a résztvevők bepillantást nyerhetnek az erdei etetőkbe, a bokros szegély élőhelyekbe, és a nádasokban élő madarak téli életébe. Ez egy ritka lehetőség arra, hogy megfigyelhetjék ezeket a csodálatos lényeket a természetes környezetükben.

Fontos megjegyezni, hogy a program nagyban függ az időjárástól, ezért az előzetes egyeztetés ajánlott a programszervezőkkel. A rendezvényen való részvétel díjtalan, de a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Fejér Megyei Helyi Csoportja szívesen fogad adományokat a működésének támogatására.

A rendezvény időpontja 9:00-tól 13:30-ig tart, így bőven lesz idejük minden érdekességet felfedezni. Ne hagyják ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy közelebb kerüljenek a természethez és a madarak csodálatos világához.

További információkat a vadvédelmi központ honlapján találhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában