Nagyszerű program május elsejére

2024.05.01. 10:00

Mulatós majális Kabókán

Nem akármilyen majálissal készülnek a Kabókai-focipályán ma délután. Az évek óta hagyományos rendezvényen ezúttal is számos fellépő színesíti majd a 14 órakor kezdődő programokat. A korábbi Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője, Dudás Patrícia tanítványai, valamint Dudár Feri mulatós fenomén is a színpad deszkáira lép.

Kecskés Zoltán

Dudar Feri is érkezik és mulattatja a kilátogatókat.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

– Alig várom már, hogy ott legyek Kabókán, igazi mulatós programra van kilátás. Sláger Tibóval és Gyémánt Valentinnel együtt szórakoztatjuk majd a kilátogatókat! – kezdte beszélgetésünket Dudar Feri, aki hozzátette, közel 320 kilométerről érkezik, mivel előtte Szerepen lesz fellépése, de a kabókai mulatságot semmi pénzért sem hagyta volna ki. Kiemelte még azt is, hogy a műsorában  saját és ismert dallamok csendülnek majd fel. Példaként említette a Végig a házsoron, a Jolly Joker és a Hosszú az éjszaka című dalt is.

Rendszerint megtelik évről évre a majálisra a Kabókai-focipálya érdeklődőkkel.
Fotó: A szervezők

Nemes Dia, a Vas Gereben Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője, az esemény szervezője pedig megkeresésünkre a további programokra is kitért. Elmondta, hogy Andi bohóc az első 100 gyermeknek ingyen lufit hajtogat, de fellép többek között  a Rozmaring Nyugdíjas Klub, a Tinódi Lantos Sebestyén Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai és a Dudás Patrícia által vezetett Princess Tánccsoport. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában