három kategóriában

2020.06.25. 07:20

Átadták a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjat

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a város önkormányzatával összekapaszkodva idén is átad sok-sok oklevelet.

Majer Tamás

Az etikus piaci magatartást díjazva Németh László, Nagy Jánosné és Salamon László vette át az elismerést

Fotó: Molnár Artúr

Idén – március helyett – most, tegnap adták át a díjazottaknak a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjat, három kategóriában. Kereskedelem kategóriában a Kenderzsineg mezőgazdasági bolt, szolgáltatás kategóriában a Virág-Ajándék Üzlet, gyártás kategóriában az El-Dent 96 Kft. képviselője kapott kezébe oklevelet. (Ilyen sorrendben vannak a képen.)

Az etikus piaci magatartást díjazva Németh László, Nagy Jánosné és Salamon László vette át az elismerést
Fotó: Molnár Artúr

A méltatás szerint ők olyan helyi vállalkozások, amelyek szem előtt tartják a felelősségteljes etikus piaci magatartást.

Egy másik díjat illetően a polgárok javaslatait kérik a civil fogyasztóvédők, jelöléseket várnak erre a címre: fogyved­[email protected], mégpedig augusztus 20-ig. Olyan, munkájában remek teljesítményt nyújtó magánszemélyek (3) jelölésére van lehetőség, akik legalább öt éve dolgoznak állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában