Ingatlanbazár

2023.10.22. 11:25

Vidéki kincs - nyaraló ötmillióért

Találjon saját paradicsomára, festői környezetben. Ha másra sem vágyik, mint békére és nyugalomra, akkor ez a Soponya zárt kerti részén található ház tökéletes választás, az 1556 nm-es telken található szőlőültetvénnyel és 60 gyümölcsfa bőséges kínálatával.

“Fedezze fel ezt a békés, vidéki kincset Soponya zártkerti részén! Egy csodálatos, 1566 m2-es telken található szőlőültetvény és egy lenyűgöző gyümölcsös kínálkozik, amely 60 fa bőséges választékát kínálja: alma, kajszibarack, körte és még sok más.A megközelítés kiváló: szinte az egész út aszfaltozott, csupán az utolsó 150-200 métert egy jól karbantartott köves útszakaszon kell megtenni. Az ingatlan jellemzői:- Falazat: tégla - Szerkezet: fa- Tető: pala fedés- Nappali: 15,5 m2 - Konyha: 8,1 m2 - Pince: 10,5 m2, a nappaliból 19 lépcsőfokon keresztül érhető el.- Fedett terasz: 11,5 m2, amely a konyha ablakából könnyedén kiszolgálható és akár 20 ember számára is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít.- Parkolás: A ház előtti területen akár 3 autó is kényelmesen elfér.- Villany a telken.- Kútfúrás: az új tulajdonosra vár.Környezet és elhelyezkedés:3 perc sétára található egy közösségi ház, ahol gyakori összejövetelek, zenés műsorok szórakoztatják a lakókat. Székesfehérvár mindössze 25 perc autózással elérhető.A megvétel kifüggesztéses, 6,5 aranykorona értéke van.Ne hagyja ki ezt a kiváló alkalmat, hogy saját kis paradicsomára találjon egy festői környezetben! [...]”


Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában