Kiemelkedő teljesítmények és etikus vállalatvezetés a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díjátadóján

2023.12.14. 14:43

Vállalkozói kiválóságát ünnepelte Fejér vármegye (galéria)

A Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK)idén is ünnepélyes keretek között adta át elismeréseit a megye legjobbjainak. Innovatív vállalkozások, etikus vezetők és a hagyományokat tisztelő szakemberek kaptak helyet a díjazottak között.

Hajdú Marianna

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A Gazdaság Házában zajlott le az FMKIK 54. küldöttgyűlése, egy olyan esemény, amely minden évben újra megerősíti Fejér vármegye gazdasági közösségének erejét és összetartását. A díjátadó gála nem csupán egy formális esemény, hanem egy ünnep, ahol a megye gazdasági életének színe-java gyűlik össze, hogy megünnepelje kiválóságait.

A 2023-as év "Etikus Vállalat Díj" nyertese az Ivanics Csoport lett, amely a mobilitás területén nyújtott kiemelkedő szolgáltatásaival vált meghatározó szereplővé a régióban. Az etikus üzleti magatartás és a társadalmi felelősségvállalás mintaképe, Cserta János látszerész mester kapta az "Etikus Vállalkozó Díjat". A hagyományos szakmák és az innováció tökéletes ötvözeteként Cserta János munkássága nem csupán a szakmai körökben, hanem a közösségben is nagyra értékelt.

Az építőipar terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó Kiss János, az Építő M+M Kft. alapítója, a "Kiss József Építőipari Nívódíj" tulajdonosa lett, elismerve több évtizedes, példamutató munkásságát. A média világából Benkő Andrea, a Kossuth Rádió munkatársa érdemelte ki a "Fejér Vármegye Gazdaságáért Sajtódíjat", objektív és hiteles tudósításaiért.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az innováció frontján a GIGA 2003 Kft. került a figyelem középpontjába, "Innovációs Díjjal" jutalmazva a fémforgácsolás és robotizált gyártás területén elért eredményeikért. A fiatal vállalkozói szellem új generációját képviselve Macher Gábor, a Macher Zrt. vezérigazgatója, aki a "Fiatal Vállalkozói Díj" büszke tulajdonosa lett.

"Az Év Vállalkozója" címet Jüllich Anikó, a Jüllich Glas Holding Zrt. elnöke kapta, aki vállalata nehéz időszakában mutatott rendkívüli vezetői képességekkel és elkötelezettséggel bizonyította rátermettségét.

A gála csúcspontjaként Nagy Alajos, a Garzon Cégcsoport tulajdonosa vehette át az "Életműdíjat", elismerve évtizedekig tartó, magas színvonalú munkáját, amellyel hozzájárult a vármegye gazdasági fejlődéséhez.

A díszvendég, Gelencsér András előadása a globális fenntarthatóságról új perspektívákat nyitott a résztvevők előtt, emlékeztetve mindenkit arra, hogy a gazdasági sikerek mellett a környezettudatos gondolkodás is kulcsfontosságú.

Az esemény bebizonyította, hogy Fejér megye gazdasága nem csak virágzik, hanem inspiráló példát mutat a többi régió számára is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában