Támogatják a sportot

2024.02.07. 07:00

Csak egy százast emelt a környék legolcsóbb uszodája Móron

Ma, amikor minden ár ez egekben, és a legkisebb emelés is fájdalmas, szinte észrevehetetlen az az áremelés, amit a Wekerle Sándor Szabadidőközpont érvényesít február elsejétől az uszodai belépődíjakban.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Mindenhol emeltek árat az uszodai belépődíjakon, így Móron is, ám az északi iparváros sportkomplexuma szinte elenyésző mértékben drágította a jegyeket. A reggeli úszójegy például száz forinttal több mostantól, mint eddig volt. 

–Általában évente egyszer szoktunk árat emelni, így most is megtettük év elején. Nem lesz sokkal drágább a belépő, mint eddig volt, hiszen hozzávetőlegesen 10 százalékkal nőtt az árjegyzék minden eleme, így a belépők és a bérletek ára is–mondta el kérdésünkre Ruff Linda, az intézmény igazgatója.

Mint megtudtuk, az intézmény maximálisan támogatja a sportolást, így például a diákjegyek között jelentős különbség van aszerint, hogy mi a cél? Ha hobbi úszó jegyet akar váltani egy diák, akkor annak 800 forintot kell fizetnie, ami annyi, mint egy reggeli felnőtt úszójegy, ám ha valaki sportcélú belépőt vesz, akkor már 650 forintért be lehet jutni.  A helyiek is előny élveznek a többi vendéggel szemben. Erre jó példa, hogy aki móri nyugdíjas, az 650 forintos belépőt vesz, aki vidéki, az 800 forintért veszi meg a jegyet.

Áremelés tehát évente egyszer van, így a most kitett árlista 2025 elejéig használható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában