Frissen Fejérből

2021.08.14. 20:10

A kegyelet mécsesei okoztak tüzet Mezőfalva határában

A pénteki tragikus kimenetelű baleset helyszínén otthagyott égő mécsesek miatt kapott lángra az útszéli árok és környezetének növényzete. A mezőfalvi önkéntes tűzoltók hamar eloltották a lángokat.

duol.hu

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

A duol.hu úgy tudja, 12.37 perckor érkezett a riasztás a mezőfalvi önkéntesek vonalán, hogy Mezőfalva határában Hantos felé ég az útszéli növényzet. A tűz a közeli lábon álló kukoricást is veszélyeztette. A riasztásra a mezőfalvi önkéntesek értek oda elsőnek, akik a szerkocsiban lévő vízzel megfékezték és eloltották a lángokat. A tűz a pénteki halálos motoros baleset helyszínén otthagyott égő mécsesek miatt keletkezett. Az oltás ideje alatt forgalomlassításra számíthattak a közlekedők.

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

Az eset talán figyelmeztetés is lehet, hogy őrizetlenül ne hagyjunk a természeti környezetben semmilyen égő dolgot. A nagy forróságról, a hozzá kapcsolódó tűzveszélyről és a tűzgyújtási tilalomról nem is beszélve.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-baleset-mezofalvanal-egy-motoros-csapodott-a-szalagkorlatnak-5190125/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!