Frissen Fejérből

2021.08.11. 13:00

Ittas sofőrrel és körözött férfival szemben intézkedtek a rendőrök Fejér megyében

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: police.hu

Tácon, a Kossuth Lajos és az Ady Endre utca kereszteződésében ellenőriztek a járőrök egy személygépjárművet és az azt vezető soponyai lakost 2021. augusztus 10-én délután. A rendőrök a gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét bevonni nem tudták, mert azt nem tartotta magánál. A 34 éves férfival szemben büntetőeljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

 

Polgárdiban, a Batthyány utcán ellenőriztek a járőrök egy 26 éves férfit 2021. augusztus 10-én délután. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a szabadbattyáni lakost elfogták, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!