Kék hírek

2022.09.09. 11:34

Kábítószerrel kereskedett egy francia férfi egy Fejér megyei fesztiválon

A Fejér Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a francia férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki egy Fejér megyei fesztiválon, 2022. augusztus 5-én többféle kábítószerrel kereskedett.

Főügyészség

Forrás: Police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi úgy kínálta eladásra a kábítószert, hogy azok típusát tartalmazó papírt ragasztott magára. A cselekménye úgy lepleződött le, hogy megvételre kínált kábítószert a fesztivál területén szolgálatot teljesítő rendőröknek. A rendőri intézkedés során a kábítószer terjesztéséhez használatos eszközöket, tárgyakat is lefoglaltak a kábítószer mellett. A lefoglalt eszközökön, tárgyakon ketamin, amfetamin és marihuána jelenlétét igazolták. 

A cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel, valamint arra, hogy a férfi Magyarországon lakóhellyel nem rendelkezik, alaposan lehet tartani a szökésétől, elrejtőzésétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!