Körözés

2023.06.20. 15:01

Fiatalkorú pénzét vette el egy férfi Fehérváron, keresik a rendőrök

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 2023. június elején történt bűncselekménnyel kapcsolatban.

Forrás: police.hu

A police.hu információi szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1632/2023.bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A nyomozás adatai alapján a felvételen látható férfi  2023. június 8-án 7 óra 55 perc és 8 óra 5 perc közötti időben Székesfehérváron, a Budai úti bevásárlóközpont mögötti füves területen leszólított egy fiatalkorú személyt, majd pénzt kért tőle. A férfi folyamatosan szóval tartotta a sértettet, és egyre erőszakosabb módon próbálta rábírni arra, hogy pénzt adjon részére, több esetben megfenyegetve fiatalkorú áldozatát. A sértett miután megijedt a férfi agresszív fellépésétől, átadta a nála lévő készpénzt, ezek után az elkövető gyalogosan távozott a helyszínről.

Az elkövetőről a térfigyelő kamera felvételt készített:

Forrás: police.hu

A férfi 30 év körüli, hozzávetőleg 170-175 centiméter magas, rövid őszes hajú, sötét szemű. A bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot és királykék színű hosszú ujjú felsőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!