A tanúk kihallgatása következik

2023.10.04. 12:46

A tanúk kihallgatásával folytatják a volt helyettes államtitkár ügyét (frissítve)

Idén márciusban két alkalommal is tudósítottunk arról, hogy egy volt helyettes államtitkárt és még további nyolc vádlottat 2,2 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádol az ügyészség.

Déri Brenda

Fotó: FMH-Archív / FG

Az ügyben három előkészítő ülés is volt, illetve azt követően további tárgyalások - május 9., május 30., június 15., június 20., június 22., szeptember 5., szeptember 7., szeptember 12. - is voltak.  Az elsőrendű vádlott, az Agrárminisztérium volt helyettes államtitkára, Nagy János – ahogy azt már valamennyi hírportálon olvashatták – , illetve a harmad, negyed, ötöd, hatod, heted, nyolcad- és kilenced rendű vádlott nem tett beismerő vallomást, azaz nem ismerték el bűnösségüket és nem mondtak le a tárgyaláshoz való jogukról.

Az ügyben zajló büntetőeljárást a Székesfehérvéri Törvényszék a héten folytatja, ennek első tárgyalását kedden meg is tartották a tanúk kihallgatásával és várhatóan ezzel folytatódik a csütörtöki tárgyalás is. 

Frissítés: 

A csütörtöki tárgyalást elhalasztották, így a tanúk kihallgatása az ügyben más időpontban folytatódik.
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!