Idős embert használt ki

2023.11.30. 11:41

Bűnügyi felügyelet alatt a magát régiségkereskedőnek kiadó nő

A Székesfehérvári Járási Ügyészség kényszerintézkedés elrendelésére tett indítványt annak a 44 éves budapesti nőnek az ügyében, aki régiség vásárlás ürügyén károsította meg az idős sértettet.

Feol.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2023. november 15-én szólította meg az idős sértettet azzal az ürüggyel, hogy régiségeket vásárolna. Az idős férfi beengedte a lakásába a nőt, aki felfedezte az ott lévő lemezszekrényt, abban kutatni kezdett és a sértett figyelmetlenségét kihasználva több millió forintot és ékszereket tulajdonított el.

A gyanúsított büntetett előéletű, így erre, valamint a cselekmény jellegére figyelemmel az ügyészség kényszerintézkedés elrendelésére tett indítványt.

A Székesfehérvári Járásbíróság a gyanúsítottal szemben bűnügyi felügyeletet rendelt, az ügyészség azonban fellebbezést jelentett be súlyosabb kényszerintézkedés, letartóztatás elrendelésre érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!