Ovisok a színpadon

2018.04.04. 12:22

Tavaszváró aprónép a cecei Kincskereső Óvodában

A Kincskereső Óvoda a tavaszvárás jegyében rendezte meg hagyományos műsoros délutánját a művelődési házban. Színpadra állt az aprónép.

V. Varga József

A Csiga csoport kedvenc meséjét, A vajaspánkó címűt játszotta

Fotó: Fésü Andrea

Az óvodások nagy örömmel készültek a délutánra, hiszen ők is színpadra állhattak, mint az igazi színészek – mondta el lapunknak Mészáros Istvánné Éva óvodavezető. Lelkesen gyakoroltak, izgatottan figyelték a kiegészítők, a kellékek készítését is. A próbák alkalmával gyakori vendégei voltak a művelődési háznak, de az igazi katarzis az előadás során érkezett el. A gyerekek

kíváncsian várták fellépés előtt, hogy tetszeni fognak-e szüleiknek, a nagyinak.

A Csiga csoport kedvenc meséjét, A vajaspánkó címűt játszotta
Fotós: Fésü Andrea

Elsőként a Katica csoport lépett színpadra, akik A kesztyű című mesét dramatizálták. A nagycsoportosok egy-egy szereplőt jelenítettek meg, míg a legkisebbek mondókákkal, dalokkal színesítették a mesét. Őket követte a Csiga csoport, akik kedvenc meséjüket, A vajaspánkó címűt játszották. A mesét követően pedig az Álmodd meg a csodát! dalra közös tánccal szórakoztatták a nézőket.

Fotós: Fésü Andrea

A fellépők sorát a Süni csoportosok zárták Macska-Egér barátság című zenés jelenetükkel. A történet jól végződött, a macskák kibékültek az egerekkel.

Fotós: Fésü Andrea

A gyerekek mosolyokban gazdag délutánt töltöttek együtt a felnőttekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában