Kígyók a fedélzeten, habparty és a két Viki

2018.05.27. 15:33

Sárszentmihály: palacsinta gyermeknapra!

Befizetlek a lánchintára! – tódította a Jimi Hendrix-pólós férfi Kalmár Tibor polgármesternek. Amúgy is ingyenes – dörmögte az orra alatt a sárszentmihályi elöljáró.

V. Varga József

Az önkormányzat már évek óta ingyenes vidámparkkal kedveskedik a lurkóknak, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A polgármesteri hivatal nem hatósági ellenőrzést tartott: palacsintát sütött a sokaságnak, de vagy nyolcszázat! Gyermeknapot és falunapot tartottak szombaton a futballpályánál, sípolt a kisvonat, forgott a lánchinta, a Kutyaszerviz SE bemutatóján számos kunsztnak tapsolhattak a nézők.

Pink cica fagyival és búcsúfia zsiráffal Fotó: V. Varga József/Fejér Megyei Hírlap

A tűzoltók habpartyval szolgáltak, az interaktív dínó show némi Jurassic Park-fílinget hozott, a hüllő bemutatón a fruskák „pitonsálat” öltöttek. A színpadon egymást követte Singh Viki és a Unique, Völgyesi Gabival, aztán Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar rock and roll örökzöldjeire táncoltak visszafogottan a népek. A Zichy általános iskola diákjait követően a Jam Show Band koncertezett, ez esti retró diszkót a Music Sound jegyezte.

Vidám, színes gyermeknap! Fotó: V. Varga József/Fejér Megyei hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában