Születésnapi tortázás

2018.06.26. 07:15

Harmincéves az úrhidai szépkorúak egyesülete

A szépkorúak nádasdladányi, sárkeszi és szabadbattyáni társklubjaik képviselőivel és helybéli barátaikkal együtt ünnepelték szombaton a nyugdíjas egyesület 30 éves születésnapját.

V. Varga József

A születésnapi tortát a két alapítótag, Jánosiné Ilonka néni (b) és Pallagné Lidi néni szegte meg

Fotó: V. Varga József

A három évtizedről, a közösségteremtésről, a programokról, az ünnepekről és a hétköznapokról Polyák István, az Úrhidai Nyugdíjas Egyesület elnöke szólt dióhéjban. Megemlékezett a klubelnökök, Orosz József, Szabó István, Pallag József, Iliás Istvánné és Polyákné Gulyás Erika munkájáról.

A születésnapi tortát a két alapítótag, Jánosiné Ilonka néni (b) és Pallagné Lidi
néni szegte meg
Fotó: V. Varga József

Külön is szólt a jó hangulatú kirándulásokról, a híres-neves Úrhidai lakodalmas felelevenítéséről, a Falvak Kultúrájáért Alapítvánnyal való gyümölcsöző kapcsolatukról, a tájház kialakításáról, az Őszirózsa Népdalkör sikereiről, mértékadó kistérségi nyugdíjas találkozóikról. Bognár József polgármester vetített képekkel elevenítette fel a távolabbi és közelebbi múltat, műsorral kedveskedtek a születésnaposoknak az Úrhidai Táncimádók és a Sárrét Néptáncegyüttes tagjai.

A jó ebédet fehérasztal melletti diskurzus, zene és tánc követte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában