Egy megyei tábor, tele új élménnyel

2018.07.24. 07:45

A Kajászói Polgárőr Ifjúsági Tábor egyszerre volt érdekes és veszélyes

„Ez egy csoda, amit itt tapasztaltam!” – a mondat egy felnőtt szájából hangzott el a Kajászói Polgárőr Ifjúsági Tábor kapcsán.

Szanyi-Nagy Judit

Ferihegyre is ellátogatott a lelkes ifjúság

Fotó: Polgárőrség

A 2011-ben életre hívott hatnapos tábort negyedik alkalommal szervezték meg. A táborsereg a helyi sportpályán sátrakban aludt, de öltöző, mosdó és toalett is rendelkezésükre állt.

– A szervezők még a glutén­érzékenyekre is gondoltak – mondta Füzi Zoltán abai polgárőrelnök, aki negyedmagával a rendezvény biztosításában is részt vett az egyik napon. Itt ugyanis minden nap egy-egy szakmát ismerhettek meg a fiatalok. Az előadásokhoz bemutatók kapcsolódtak, és persze a csapatversenyek sem maradtak el.

Ferihegyre is ellátogatott a lelkes ifjúság
Fotó: Polgárőrség

– A legjobbak vándorkupával térhettek haza, miután lezajlott a bűvésszel és szalonnasütéssel tarkított táborzáró – mesélte Karazsinecz Zsolt kajászói polgárőrelnök, szervező, aki arra is kitért: felsorolni is nehéz, mennyi segítséget kaptak a helyiektől, a szakemberektől. Mint elmondta, a visszajelzések pozitívak, amely azért is külön öröm számukra, mert nemcsak Kajászóról, de Baracskáról, Budapestről, Érdről, Pázmándról, Pilisről és Verebről is érkeztek táborozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában