habparti és kézművesség

2018.08.23. 07:20

Izgalmasan telt az alsószentiváni búcsú és falunap

Az alsószentiváni falunapot a települési búcsúval összehangoltan rendezte meg az önkormányzat. Focitornával, süteménysütő versennyel, koncertekkel és tűzijátékkal.

V. Varga József

Az aprónép imádta a tűzoltóautót – még ha egyik-másik lurkó meg is szeppent kicsit

Fotó: Kiss Attila

A „nulladik nap” estéjén Nagy Zsanett énekelt és a Jump Rock Band adott fergeteges koncertet. A másnapi hangulatot már a délelőtt folyamán megalapozta a kispályás focitorna, valamint a főzőverseny és a süteménysütő verseny.

Az aprónép imádta a tűzoltóautót – még ha egyik-másik lurkó meg is szeppent kicsit
Fotó: Kiss Attila

A labdarúgó tornán a Sárbogárdi Rendőrök győztek, megelőzve az Alapi Kártevők és az Alsószentiváni Family Guys alakulatát, de megmutatta oroszlánkörmeit a helyi utánpótlás csapat is.

 

A színpadon szórakoztató produkciók sorjáztak: az alapi Ten Dance formációt alsószentiváni táncosok is erősítették, majd Kaczor Feri és Polgár Peti szórakoztatott, illetve Dankó Szilvi énekelt.

Hőség ide vagy oda, a foci nem maradhat el!
Fotó: Kiss Attila

A legkisebbeket arcfestés, légvár, ládavasút és népi játszóház várta, valamint a rekkenő hőségben a sárbogárdi tűzoltók habpartija kínált hűsítést. Helyi portékáival felvonult az Alsószentiváni Hagyományőrző Egyesület, a közös faluvacsorát tűzijáték, majd hajnalig tartó utcabál követte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában