szűrésektől a kákicsig

2019.04.29. 07:45

Egészséghét kezdődik Csóron

Hétfőn, április 29-én egyhetes, egészségmegőrző rendezvénysorozat kezdődik Csóron. A hétfő a meseterápiáé, Varga Adrienn előbb az ovisoknak, majd a sulisoknak, 17 órától a felnőtteknek ad elő az iskolában.

Majer Tamás

Forrás: shutterstock

17–20 óra között szűrést, tanácsadást tart a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete a művelődési házban. Kedden 17 órakor Anveiler Szonja pszichiáter, 18 órától Sárvári Dóra reumatológus ad elő ugyanott. A szerdai majális is sok tematikus programot hoz, 9 órakor reggeli tornával indul a nap, 14 órakor stressz­oldó relaxációt tartanak a sportcsarnokban. A délelőtt a gasztronómiáé lesz, 17 órakor fellép a Kákics zenekar. Csütörtökön 17 órakor Zsolnai Zita Utazás a pajzsmirigy körül címmel tart előadást, 18 órakor Pataki Zita az önértékelés és az önbizalom kérdését vesézi ki a művelődési házban. Pénteken 16 órától Pál Feri atya ad elő ugyanott. A hétvégi programokkal később jelentkezünk.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában