A három kívánság

2019.04.02. 17:00

Lezajlott A Mozdulj a Városért Egyesület tavaszi rajzpályázata Sárbogárdon

A Mozdulj a Városért Egyesület tavaszi rajzpályázata A három kívánság címet viselte. Három korcsoportban hirdettek győzteseket.

V. Varga József

Egy kiállítás képei

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A gyermekrajzpályázatra 128 munka érkezett, melyek közül szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat. A rajzok a családról szóltak, a tesóról és a nagyiról. A szivárványról, a nyári táborozásról, kisautóról és a pöttyös labdáról. A húsvéti nyusziról, egy szép nyakláncról, az időgépről.

A győztesek, 4–6 éves korcsoport: 1. Mészáros Emma, Kipp-Kopp Óvoda, Sárszentmiklós, 2. Hegedűs Benett, Aprajafalva Óvoda, Töbörzsök, 3. Cica csoport, Kipp- Kopp Óvoda.

7–10 évesek: 1. Zab Zsófi a, Szent István Általános Iskola, Töbörzsök, 2. Nagy Rebeka és 3. Tóth Liza, mindketten Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd.

Egy kiállítás képei
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

11–15 évesek: 1. Enyedi Viktória és társai, Mészöly-iskola, 5.a, Sárbogárd, 2. Holzwarth Írisz Linda, Petőfi Sándor Gimnázium, Sárbogárd, 3. Ősz Lili és társai, Mészöly-iskola, 5.a. Különdíjasok: Huber Eleonóra, Sárszentmiklósi Általános Iskola, Deres Dávid, Petőfi – gimnázium. Boros Mátyás, Sárszentmiklós, Rostás Mercédesz, Mészöly-iskola és Bényi Liza Dóra, Aprajafalva Óvoda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában