Trambulinos juniális

2019.06.06. 07:05

Türelmet és fegyelmet tanulnak az ugrabugra játszóeszközön az Ybl-ovisai

Egy mondókányi vagy népdalnyi idő, eddig tartott egy trambulinmenet az Ybl-óvodában. Addig ugrálhattak a gyerkőcök, amíg felmondták a szöveget.

Majer Tamás

Két új trambulinnal és játékokkal gyarapodott az Ybl-óvoda eszközkészlete Fotó: Nagy Norbert

Így tanulnak türelmet és fegyelmet az ugrabugra játszóeszközön. Ezentúl alighanem háromszoros időmennyiség jut minden pattogós lurkó számára, hiszen két új trambulinnal gyarapodott a Felsővárosi Óvoda Ybl-tagóvodájának eszközkészlete. Jó pár zsák gumilabdát, hullahopp karikát és célba dobós játékszert is kaptak az önkormányzattól, a körzet önkormányzati képviselője, Kovács Béla Sándor adta át mindezeket az óvoda szerdai, szülők számára is nyílt, egész napos mulatságot kínáló juniálisán.

Két új trambulinnal és játékokkal gyarapodott az Ybl-óvoda eszközkészlete Fotó: Nagy Norbert

Kovács Jánosné intézményvezetőtől tudjuk, hogy kiállításmegnyitóval indult a szerda, az ovi „Rajzolj, festegess, alkoss!” tehetségműhelye mutatkozott be. Aztán egy katonai rézfúvós kvintett harsogott, a gyerekek ámulatára. A zeneszót a Pikula tehetségműhely furulyásai adták vissza, majd a középsős és nagycsoportosokból álló Nyuszi csoport játszott színházat.

Délután a Vidi focistái közül jöttek el néhányan, hogy együtt rúgják a bőrt az ifjú aranylábúakkal, sőt boksz- és kardvívásedzésre is benevezhettek a bátrak. Végül Mariann néni zongorajátékára, tornával vezették le a srácok energiáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában