Augusztus 16.-ig még lehet nevezni

2019.08.07. 14:30

Országos sírásó versenynek ad otthont Székesfehérvár

Bizarrnak hangzik elsőre, a sírásók országos versenye, de bizony nagyon is komoly megmérettetés amit tavaly Dunaújvárosban, idén ősszel viszont a megyeszékhelyen rendeznek.

feol.hu

fotó: szekesfehervar.hu

Szeptember 7.-én szombaton kerül megrendezésre a negyedik Sírásók Országos versenye Székesfehérváron, amire még augusztus 16.-ig lehet jelentkezni.

Székesfehérváriak nyertek

A IV. Országos Sírásó Verseny, amelyet a Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete, az MTFE szervez. Minden ellenkező híreszteléssel szemben, egy végtelenül komoly, nehéz és fontos szakma legjobbjainak bemutatója.

A tavalyi rendezvényen tizenkét kéttagú csapat vetélkedett egy 80x200x160-as sírgödör kiásásán, és nem csak az időeredmény (két óra) számított, hanem a biztonsági szabályok betartása, a munka esztétikuma és főként: a kegyeleti munkatársak magatartása, viselkedése! A versenyt nagy örömünkre egy megyei csapat, Székesfehérvár Városgondnoksága nyerte. Így idén Székesfehérvár ad otthont az országos megmérettetésnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában