18 millió forintot különítettek el

2020.03.15. 13:00

Sárbogárdi napok feltételes módban

A képviselő-testület pénteki ülésén huszonnyolc napirendi pontot tárgyalt. Egyebek között megállapították a Zengő Óvoda körzethatárait, és tájékoztató hangzott el a polgármesteri hivatal tevékenységéről, a hatósági ellenőrzési feladatok ellátásáról.

V. Varga József

Búcsúi forgatag – a Sárbogárdi napok színes programjainak az Ifjúsági park ad otthont

Fotó: FMH-ARCHÍV

A grémium meghatározta az útfelújítási és útkarbantartási munkák ütemtervét. A közlekedési táblák és utcanévtáblák cseréjére, pótlására, az aszfaltos utak kátyúzására, a vizes makadámutak, murvás utak javítására, a járdák üzemeltetésére, javítására 2,5 millió forintot irányoztak elő.

Ezen felül értendő a töbörzsöki temető és a Szent István utca közti összekötő járda (350 ezer forint) és a sárszentmiklósi benzinkúttal szembeni buszmegálló és a Magyar utca közti járda (3,1 millió forint) felújítása. A sárszentmiklósi Vasút út és a Gesztenye sor közti járda (9,6 millió forint) és a Tompa

Mihály utca és a Mikes köz közti járda (7,2 millió forint) felújítása. A Radnóti utcában új járdát (6,5 millió forint) építenek, valamint a Zöld város pályázaton elnyert munkákhoz elengedhetetlen a 63-as főút és a Mikes közi óvoda közti aszfaltos út (13,3 millió forint) teljes felújítása.

Búcsúi forgatag – a Sárbogárdi napok színes programjainak az Ifjúsági park ad otthont
Fotó: FMH-ARCHÍV

A költségvetésben előirányoztak 20 millió forintot a vasútállomás előtti áldatlan állapotok rendbetételére, melyet a MÁV-val és a Volánnal közösen szeretnének kivitelezni. Az egyeztetések folyamatban vannak, ha nem jutnának dűlőre, az összegből egyéb fejlesztéseket, javításokat végeznek el.

A június 6-ára és 7-ére tervezett Sárbogárdi napok költségeire 18 millió forintot különítettek el. A határozati javaslatot a rendkívüli helyzetre való tekintettel feltételesen fogadták el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában