értékes nyeremény

2020.11.16. 07:30

Jutalmazzuk a Hírlap hűséges előfizetőit!

Jó hírünk van a legalább tíz esztendeje megszakítás nélkül a Fejér Megyei Hírlapra előfizető olvasóink számára! Most megjutalmazzuk hűségüket egy nyereményjáték keretében, amelyben automatikusan részt vesznek.

FMH

Forrás: Pixabay.com

Ezzel a – rendszeresen visszatérő – akciónkkal azokat az olvasóinkat szeretnénk megörvendeztetni, akik már tíz esztendeje előfizetnek a Fejér Megyei Hírlapra és most még a szerencse is melléjük szegődik.

Az év végéig minden hónapban sorsolunk ajándékokat a hűséges előfizetőink között. Augusztusban a női és férfi olvasóinknak igyekeztünk egyformán kedvezni: többrészes, rozsdamentes edénykészleteket, illetve szerszámkészletet, szeptemberben autós fedélzeti kamerát, októberben pedig társasjátékszettet sorsoltunk ki ajándékként. Most novemberben porszívót nyerhetnek hűséges és szerencsés olvasóink. Hogy mit kell ezért tenniük Önöknek? Csupán annyit, hogy maradjanak továbbra is olvasóink, hűséges előfizetőink! Figyelmesen olvassák majd a november 24-ei, keddi lapszámunkat, abban közöljük a szerencsés nyertesek nevét, de telefonon vagy postai úton is értesítjük őket!

A sorsolás játékszabályzatát megtalálják a játékszabályzatok menüpont alatt. A hűség kiváló erény, még akkor is, ha egy újságra szóló előfizetésről szól. Most meglátják: megéri hűségesnek lenni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában