Frissen Fejérből

2021.10.03. 12:33

Szabadbattyán szépkorú polgárait köszöntötték

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 1991-ben nyilvánította október elsejét az idősek világnapjává.

V. Varga József

Gergely Róbert énekelt a jeles napon

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Szabadbattyán nagyközség önkormányzata, a művelődési házzal karöltve az idősek napi találkozót a Csíkvár téri rendezvénysátorban tartotta szombaton a déli órákban.

– Kiemelt szeretettel köszöntöm településünk lakosait az idősek világnapja alkalmából – kezdte ünnepi beszédét Szabó Ildikó polgármester. – Nem jön a számra, hogy idős lakosait, mert az csak egy számot tükrözne. Hiszen a szemek csillogása, a mosolyuk rácáfol az életkort jelentő számokra!

– Sajnos nem mindenki tud jelen lenni, sokakat egészségi állapotuk gátol ebben. Rájuk is gondolva, őket is köszöntöm, és egyúttal megkérem önöket, akinek csak tudják, tolmácsolják jókívánságainkat. Kérem, ha bárkinek is segíthetünk, forduljanak hozzánk bizalommal, mert kiemelt feladatunknak tartom az idősek ellátását – tette hozzá a faluvezető.

Gergely Róbert énekelt a jeles napon
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A helyszín, a rendezvénysátor rendhagyó volt, mivel egyrészt a szépkorúak biztonságát a járványhelyzetre való tekintettel szem előtt tartva ezúttal nem a művelődési ház nagytermében gyűltek össze, másrészt azt az épületet már kinőtték, és a pandémia nélkül is szűkösen férnének el ott.

A megjelenteket Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője is üdvözölte. A vendéglátást követően Gergely Róbert színművész, énekes szolgált örökzöldekkel és slágerekkel fűszerezett jó hangulatú műsorral.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában