Frissen Fejérből

2022.06.15. 07:00

A pusztaszabolcsi ebédlő felújítása nyár végére elkészül

Eredményes lett a pusztaszabolcsi főzőkonyha felújítására kiírt közbeszerzési eljárás. A munkálatok elvégzésére – lévén, hogy a konyha a helyi iskola területén működik – a nyári szünet biztosít lehetőséget.

Héjj Vivien

Megemlékezés a pusztaszabolcsi iskolában. Most a főzőkonyha felújítására nyílik lehetőség

Forrás: FMH-Archív/FG

Közbeszerzési eljárás keretében kereste a pusztaszabolcsi önkormányzat a Mátyás király utca 16. szám alatt működő főzőkonyha felújításának és korszerűsítésének kivitelezőjét. A felhívásra egyetlen ajánlat érkezett, ennek megfelelően egy mezőfalvi illetőségű cég végzi a felújítás munkálatait. A fejlesztés részben energetikai szempontok alapján, a nyílászárók cseréjével és az utólagos hőszigetelés beépítése révén valósul meg, továbbá a megfelelő higiéniai körülmények biztosítása érdekében az új burkolat elhelyezése mellett modern külsejű főzőtér és étterem jön létre. A főzőkonyha felújítására a 2021–2022-es tanévet követő nyári szünetben van lehetősége a kivitelezőnek. 

Az önkormányzat – mint ajánlatkérő – felhívásában rögzítette, a város érdeke, hogy a tálaló, valamint a gyermekek étkeztetését biztosító ebédlőrész felújítási munkálatai augusztus 28-ára elkészüljenek. A további fejlesztések elkészültének végső határideje: október 15. A kivitelezési munkák során külső és belső felújításra egyaránt sor kerül. A nyílászárók mellett cserélik a padló és falburkolatokat, valamint a mosogató és az étterem között átadóablak kialakítása segíti a gördülékenyebb munkavégzést. Sor kerül az épületgépészeti rendszerek bontására, felújítására, a fűtés- és ivóvízrendszerek cseréjére, továbbá új épületgépészeti rendszerek kiépítését is tartalmazza a 92 millió forint összértékből megvalósuló beruházás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában