Jégre fel!

2022.12.16. 13:58

Eljött a várva várt pillanat - Megnyitotta kapuit a Kori Liget

November végén számoltunk be arról, hogy már zajlanak a munkálatok a Zichy ligetnél, és most sem kell majd nélkülözni a Kori Liget hangulatát. A nyitást december 9-re tervezték, ám az időjárási körülmények nem voltak megfelelőek, így december 15-re csúsztatták az időpontot.

Bagotai Zsanett

Murphy azonban közbeszólt és meghibásodott a jégkészítő gép, így még egy kicsit várakozni kellett a téli sportok szerelmeseinek. December 16-án 13 órakor azonban eljött a várva várt pillanat, itt már nem csúszott semmi, akik örömmel vették birtokba a Kori Ligetet. Ezen a napon egyébként bárki ingyen kipróbálhatja a jégpályát, szóval elő a korcsolyákkal és kezdjétek a hétvégét egy jó kis korizással!

 

Már a délelőtti órákban is többen birtokba vették a jeget, ők voltak a szerencsésebbek. Délután egy órakor azonban már nem volt ilyen kegyes az időjárás, ugyanis szakadó eső nehezítette meg a korcsolyázást. Akadtak olyanok, akiket ez cseppet sem zavart és szívesen csúsztak a jégen. A pályának azonban csak a fele volt használható, ugyanis az időjárási körülmények miatt a másik felét lezárták és a városgondnokság emberei dolgoztak gőzerővel, hogy teljes egészében lehessen élvezni a korcsolyázást a Kori Ligetben. A hétvégi időjárás várhatóan hozzásegít majd ehhez.
 

Kapcsolódó:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában