Frissen Fejérből

2023.02.28. 17:37

Logisztikai képességeiket mutatták meg a diákok a fehérvári bajnokságon (galéria, videó)

A Profi-T-Ability nevű társasjáték célja a középiskolás diákok, a nagyvállalatok és az oktatási intézmények közötti kapcsolatteremtés, ezzel is segítve a diákok pályaorientációját.

Szanyi-Nagy Judit

Négyfős csapatok részvételével zajlott a megmérettetés

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja 2022-ben hívott életre egy logisztikán alapuló játékot, valamint egy köré szervezett bajnokságot – írtuk meg január 24-ei cikkünkben, amelyben arról is beszámoltunk, hogy a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Vajda János Technikumának bicskei diákjai éppen ezt a társast próbálhatták ki egy gyárlátogatás keretében a Hydro Extrusion Hungary Kft.-ben.

Több vármegyéből érkezett csapat a versenyre
Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ezúttal, február 28-án, első alkalommal rendeztek interregionális Profi-T-Ability bajnokságot Székesfehérváron. A versenynek a társszervező Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Technikuma adott otthont; itt a Vas, Veszprém, Zala és Fejér vármegyéből érkezett középiskolás diákok mérték össze tudásukat, több fordulón keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában