Jótékonyság

2023.04.05. 09:00

Karitatív rendezvény kiállítással és koncerttel a Viktória Központban (Galéria)

A közösségteremtés és a jótékonyság a célja annak a programsorozatnak, amelyet Szarvas József kurátor ötlete alapján hívtak életre jótékonysági céllal. A Viktória pódium – „keddcsináló kulturmix” című rendezvény minden hónap első keddjén várja az érdeklődőket a Viktória Rehabilitációs Központban. Nem volt ez másként április 4-én sem.

Kecskés Zoltán

Fantasztikus lelki élmény volt a Hungarikum együttes koncertje.

Fotó: Fehér Gábor

Az Erzsébet utcai központba érkezők a rendezvényterem bejáratánál Vadócz Anna keramikus alkotásait csodálhatták meg, majd egy finom pogácsa elfogyasztása közben a Hungarikum együttes, azaz Mudris Anett és Kremnitzky Géza előadásában, népzenei kavalkáddal tölthették fel lelküket. Emellett még színpadra lépett Tornyai Gábor plébános, aki a „Szellőséta” című verseskötetét mutatta be, majd az est megkoronázásaként, Rovó Tamás táncos, koreográfus és a Megadance Székesfehérvári Táncszínház Egyesület műsorát csodálhatták a résztvevők. Az esten befolyt összegből a központ fenntartását támogatták az adományozók, ezen felül pedig még Vadócz Anna által készített „Az élet fája" című kerámia is árverésre került.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában