Bregyó

2023.04.03. 10:19

Önvédelmi bemutató a Fejér vármegyei polgárőröknek

A Székesfehérvári Városi Polgárőrség április elsején Székesfehérváron, a Bregyó-közi Olimpiai Parkban önvédelmi bemutatót, képzést szervezett a Fejér vármegyei polgárőröknek.

Csató József (olvasó)

Fotó: Csató József

Paál Andrea városi titkárhelyettes köszöntötte a megjelent szép számú polgárőrt. Elmondta, hogy az utóbbi időben fontos feladatukká vált a déli határszakaszon történő szolgálatuk, az illegális migráció megfékezésére. Ezért szükséges felkészíteni a szolgálatot teljesítő polgárőröket az egyre agresszívabbá váló migránsok elleni önvédelemre.

Fotós: Csató József

Helesfai Marcell középiskolai tanár, a polgárőrség oktatási felelőse, aki évek óta jelentősen kiveszi a részét az önvédelmi képzésből, továbbképzésből tartott elméleti és gyakorlati felkészítőt a jelenlévőknek, majd hivatásos szakemberek mutatták be hogyan is lehet elhárítani a migránsok és egyéb agresszív személyek ellenük irányuló támadásait.

A polgárőrök a helyszínen gyakorolták a megtanultakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában