Versmaraton kicsikkel és nagyokkal

2023.04.11. 19:00

Órákon át szavalnak a magyar költészet napja alkalmából Baracson

Versmaratonra készülnek Baracson a magyar költészet napjának alkalmából. A település apraja és nagyja versel április 12-én.

Baráth Eszter

1964 óra József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük a magyar költészet napját. Ehhez az alkalomhoz kapcsolódik a baracsi versmaraton is, amely Gárgyán Attiláné és Ujvári Csilla szervezésében valósul meg április 12-én, szerdán. A program során, a Faluház színháztermében 8:00 és 12:00 óra között egymásnak adják a szót a településen élők, kicsik és nagyok egyaránt szavalnak majd.

8:00 órától a Széchenyi Zsigmond Általános és Alapfokú Művészeti Iskola alsó tagozatos tanulói kezdik a versmondást, őket a Baracsi Négy Vándor Óvoda középső és nagycsoportosai követik. 10:00 órától a Baracsi Barátság Nyugdíjas Egyesület tagjai szavalnak majd, végül pedig a Széchenyi Zsigmond Általános és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos tanulói állnak a közönség elé.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában