Kreatív megoldás

2023.07.06. 07:00

Ilyen egy kupakfal - a kápolnásnyéki ötlet nagyon bevált

Kedves és látványos megoldással vették rá a gyalogosokat Kápolnásnyéken, hogy lehetőleg a zebránál lépjenek le a forgalmas úttestre átkeléskor.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Látványos és dekoratív megoldással érte el Kápolnásnyék, hogy a kis térről, amely a polgármesteri hivatal előtt található, ne lépjenek le óvatlanul az emberek a forgalmas útra. Színes kupakokkal és kövekkel teli "gabion falat" emeltek. Podhorszki István polgármester szerint a pár hónapja megvalósított ötlet nagyon is bevált, így hamarosan esti kivilágítást is kap a fal.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

- Terveink szerint két hét múlva már égni fognak a fények a kerítésnél, így még láthatóbb lesz, illetve látványosabbá teszi az amúgy is egyre szebb főterünket – tette hozzá a polgármester, akinek saját ötlete volt a kupakokkal megtöltött fal létrehozása. A szemben lévő téren, a Kápolnásnyék felirat mellett pedig továbbra is gyűjtik a szív alakú dobozban a műanyag kupakokat.

Szerző: S. Töttő Rita

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában