Fejlesztés

2023.08.03. 20:31

Belül is megújult a seregélyesi önkormányzat épülete

A külső felújítás után immáron a belső terek is új megjelenést kaptak a seregélyesi polgármesteri hivatalban.

Héjj Vivien

A hivatal megújult épületében Horváth Sándor polgármester (j), Varga Gábor országgyűlési képviselő és Gyopáros Alpár kormánybiztos

Fotó: NAGY NORBERT

A seregélyes-szőlőhegyi orvosi rendelő felújítása mellett a település központi részén is komoly fejlesztések zajlottak az elmúlt időszakban: az önkormányzat belső tereinek felújítására kerülhetett sor.

– A Magyar Falu Program pályázati keretein belül valósulhatott meg az épület felújítása, ami tartalmazta a burkolatok és a nyílászárók cseréjét, a fűtés korszerűsítését, a mennyezet szigetelését, festést és a teljes elektromos hálózat megújítását – beszélt a részletekről Horváth Sándor polgármester, akitől megtudtuk: az épület külső felújítása egy korábbi pályázat keretében lezajlott, így a belső munkálatok végeztével gyakorlatilag teljesen megújult a hivatal.

A távlati tervek kapcsán a polgármester elmondta, további célkitűzés az épület bővítése, ahol egy teakonyha kialakítását tervezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában