Frissen Fejérből

2023.08.22. 16:32

Mintegy 180 fő vett rész a hetedik Fejér Vármegyei Szakmai Tanévnyitó Konferencián

Immáron a hetedik alkalommal rendezték meg a Fejér Vármegyei Szakmai Tanévnyitó Konferenciát augusztus 22-én a Városháza Dísztermében – írja az ÖKK.

Déri Brenda

Forrás: ÖKK

A konferencián mintegy 180 fő vett részt, köztük a vármegye közoktatási intézményeinek vezetői, pedagógusai, szakértői és a hamarosan kezdődő tanévet érintő főbb változásokról, szakmai feladatokról tanácskoztak. 

A résztvevőket Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte és mint mondta: bizonyára nem lesz egyszerű a tanévkezdés a pedagógusokat érintő komoly változások miatt, melyek remélhetőleg pozitívak, előremutatóak és a pedagógustársadalom javát, hatékonyabb munkavégzését szolgálják.

Majd az alpolgármester arra is kitért, hogy az elmúlt időszakban milyen változások, fejlesztések mentek végbe Székesfehérvár közoktatási intézményeiben. E szerint 15 intézményben napelemet helyeztek el, valamennyi általános iskolában felújították a vizesblokkokat, 3 általános iskolában befejeződött vagy a napokban ér véget a teljes energetikai felújítás, egy nagy gimnázium már felújítás alatt áll, egy másikban napokon belül kezdődik a munka, míg egy harmadikban vélhetően az év végén elindíthatják a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában