Furcsa de szükséges költözés

2023.08.26. 08:00

Mostantól máshol, de folyamatosan működik a posta Isztiméren

A település polgármestere több csatornán is felhívta a figyelmet arra, hogy a helyi posta megváltozott, kissé rendhagyó helyen, de töretlen elhivatottsággal várja az ügyfeleket.

Palocsai Jenő

Gömbösné Rostaházi Judit polgármester (b1) megköszönte az eddigi postamester munkáját és egyben köszöntötte az újat

Fotó: Önkormányzat

Különleges bejelentést tett Isztimér és Guttamási polgármestere augusztus 25-én. Gömbösné Rostaházi Judit úgy fogalmazott: 

-Mától a STOP ABC-ben működik a posta, ahol Keresztszegi Edit várja sok szeretettel az ügyfeleket. A posta korábbi dolgozójának, Katikának, ahogy mindannyian becéztük, ezúton is köszönjük, hogy eddig ellátta a postavezetői feladatokat itt Isztiméren. A továbbiakban sok sikert és jó egészséget kívánunk neki. 

A váltással és a jövővel kapcsolatban szinte azonnal merültek fel kérdések. Például, hogy mi lesz azokkal, akinek postafiókja és azzal kapcsolatos, jelenleg is érvényes szerződése van az isztiméri postával? A polgármester, Gömbösné Rostaházi Judit mindenkit megnyugtatott, hogy Keresztszegi Edit a +36/20-2970094-es számon minden kérdésére szívesen válaszol. 

Természetesen a postai ügyek nem a közért polcai között folyik majd, hanem egy külön helyiséget alakítottak ki erre a feladatra. 

A régi épület nem az önkormányzat tulajdona, így annak további sorsáról, esetleges hasznosításáról vagy éppen új funkcióval való megtöltéséről még nem tudnak a településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában