Hogyan ne add le a kutyát a menhelynek!

2023.08.06. 07:00

Valószínűleg egész éjjel az esőben ázott az a kutya, akit ’gazdája’ az ASKA menhely előtt hagyott láncra verve

Felháborodva osztotta meg közösségi oldalán az ASKA, hogy munkatársait mi fogadta péntek reggel a menhely előtt.

Déri Brenda

Fotó: ASKA Facebook

Egy láncra vert nagytestű kutya várta, hogy valaki végre megmentse. Gazdája valószínűleg csütörtökön a késő esti órákban vagy éjjel láncolhatta oda egy oszlophoz, hogy ’megszabaduljon’ tőle. Az egyetlen szerencse, hogy valóban a menhely előtti oszlopot választotta arra, hogy kiköti, nem pedig egy elhagyatott erdős részt. Utóbbi azonban az ASKA-t nem igen vigasztalja, ugyanis mérhetetlenül fel vannak háborodva a történeteken. Ahogy bejegyzésükben is írják, sokkal rosszabbul is alakulhatott volna az az idő, amíg a kutya ki volt kötve. 

– Mi van akkor, ha addig rángatja a láncot, amíg kiszabadul és valakit megtámad abban az érthetően ingerült állapotban? – tették fel a poszt felett a költői kérdést. 

Majd tovább részletezték, hogy tisztában vannak a jelenleg, igen kedvezőtlen ténnyel, miszerint nincs hely a legtöbb menhelyen és nem tudnak új kutyákat fogadni, de akkor sem ez a megoldás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában