Újítás

2023.09.07. 18:30

Kényelmesebb lesz a hazajutás a Horog utcaiaknak

Járdafelvezetéseket, parkolókat újítanak meg a Palotavárosban. A Horog utcában javában zajlanak a kivitelezési munkálatok.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Korszerűtlen, nehezebben járható szakaszokon juthattak haza a Horog utca lakói az elmúlt harmincöt évben. Most azonban felújítják a járdafelvezetéseket, valamint a Horog utcával szembeni parkolót – árulta el a feol.hu kérdésére Viza Attila, a terület önkormányzati képviselője, hangsúlyozva: cél, hogy a lakók és a Palotavárosba érkezők számára szebb, korszerűbb és kényelmesebb környezetet biztosítsanak.

- Nem volt korszerű, a szabványlépcső és rámpa is hiányzott. A körforgalom kialakítása után ezért úgy gondoltam, kedvezni szeretnék az itt élőknek a fejlesztéssel – tette hozzá a képviselő, ahogy azt is: a Bátky-Csabó utca egy járdaszakaszát is kicserélik, továbbá zebra híján átkelő ponttal hívják fel az autósok figyelmét a gyakori gyalogosforgalomra ezen a szakaszon. A kivitelezések még az idei évben elkészülnek a városrészben.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában