Több helyre is ellátogat

2023.11.21. 13:00

A maroshegyi gyerekekhez látogat a Mikulás

December 6-án, szerdán Maroshegyre megy a Mikulás, méghozzá több helyre, mutatjuk, hogy hova és mikor.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Jövő hét szerdán délután 15 órakor indul útnak hintójával a Mikulás a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtártól. Onnan a Batthyányi utca orvosi rendelőihez és a játszótérhez suhan és menetrend szerint 15 óra 15 perckor már ott is lesz. Ezt követőn halad tovább előbb a Szilvamag utca Gépkölcsönzőjéhez (15:45), majd a Brassói-Nagybányai elágazáshoz (16:15) és a Lugosi-Besztercei-Kovásznai csomóponthoz (16:45). Utána a Királyhágó-Gyulafehérvári utcák kereszteződéseben (17:15) és a Nagykárolyi-Zsombolyai kereszteződésben (17:45) áll meg. Utolsó előtti megállója a Rádió lakótelep (18:15), a betonos pályák környéke, végül pedig a Vásárhelyi lakótelep buszfordulója (18:45) – hívja fel a művház közösségi oldalán. 

Mindenhol nagyjából fél órát tölt és úgy halad tovább a következő állomására, így a feltüntetett időpontok némileg csúszhatnak. Ünnepi zenékkel, szaloncukorral várja az oda érkező kisgyerekeket. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában