Összefogás

2023.12.25. 14:16

Fél millió forintnál jár a licit – Bicskei Kornél gyógyulására gyűjtenek

Egy héttel ezelőtti tudósításunkban már olvashattak a pusztaszabolcsi Bicskei Kornél történetről, akin hamarosan elvégeznek egy speciális csípőprotézis műtétet.

Déri Brenda

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Meglehet a csípőprotézis műtét első olvasatra nem tűnhet túl bonyolult beavatkozásnak, de Kornélnak ezentúl is számos egyéb betegsége van, amelyek miatt a műtét komplikáltabb. Tüke László, szintén pusztaszabolcsi lakos szeretett volna anyagi támogatást nyújtani Kornélnak, így Molnár Krisztiánhoz, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökéhez fordult, aki Mészáros Lajos országgyűlési képviselővel közösen felkereste Kubatov Gábort, a Ferencvárosi Torna Club elnökét, hogy fel tudna-e ajánlani egy mérkőzéslabdát, amit licitre bocsáthatnak. Kornélról ugyanis fontos tudni, hogy nagy Ferencváros szurkoló. Az elnök természetesen beállt a kezdeményezés mögé és felajánlott egy játékosok által dedikált mérkőzéslabdát, amelyre december 18-a óta már lehet is licitálni Molnár Krisztián hivatalos Facebook-oldalán. 

Cikkünk megjelenéséig a legmagasabb ajánlat 500 ezer forint volt, de ezentúl két másik felajánlás is érkezett, amelyet a liciten kívül szeretnének Kornél gyógyulására fordítani. 

A licitzárás január 2-a 12 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában