Díszkivilágítás

2023.12.05. 11:00

Ilyen csodás fényeket láthatnak a járókelők Kápolnásnyéken

Sok szép karácsonyi díszkivilágítás található ma Fejérben, ám a Velencei-tó térségének egyik legszebbje Kápolnásnyéken található. Mutatjuk, miért.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Fényárban úszik Kápolnásnyék főtere advent idején. Nem csak a településfeliratot világították ki idén is, de a környezete szintén csodálatos fényekben pompázik. A lámpaoszlopokra tekert fényindák, a betlehemek köré épített fényfolyosó, valamint a fákra, korlátokra szerelt füzérek is csodálatos hangulatot varázsolnak a település központjába. A piros-fehér-zöld zászló színeivel kiegészített Kápolnásnyék szelfipont szintén megér egy gondolatot, ahogy a körforgalom felé haladó út és a karácsonyfa is, amely gyönyörű megvilágítást kapott.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

A kápolnásnyékieknek számos programlehetőséget kínálnak ebben az időszakban: a december 3-i mikulásprogramot követően december 10-én Molnár Orsi gyermekkoncertje várja a vendégeket a művelődési házban, december 17-én 15 órától pedig ugyanitt adventi ráhangolódásra várják a látogatókat.
 

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

 

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában