Több olvasónk is látta a nem mindennapi rendőrautó mennyiséget

2023.12.19. 16:29

Készenléti rendőrök, "kommandósok" szállták meg a Sajó utcát, mi történhetett? (Frissítve)

Több olvasói megkeresést is kaptunk, miszerint kedd reggel tíz-tizenkét rendőrautó érkezett a feketehegyi Sajó utcába, az egyik ingatlanhoz. Vajon mi történhetett, miért volt szükség arra, hogy a rendőrség ilyen nagy erőkkel szálljon ki a helyszínre?

Házi Péter

Fotó: Olvasónk

A közösségi oldalon többen is kérdezgetni kezdték ma reggel, hogy vajon miért lepték el "kommandósók" a Sajó utca egyik ingatlanát, illetve az ingatlan előtti területet? Az esetet, a 10-12 rendőrségi autót sokan látták, annál is inkább, mert a rendőrautók még késő délelőtt is az épület előtt álltak, igaz, a számuk jelentősen csökkent. 

Elsőként a Fejér Vármegyei rendőrfőkapitányságon érdeklődtünk, ahol azt a felvilágosítást kaptuk, hogy nem ők, hanem a készenléti rendőrség emberei tartózkodtak a Sajó utcában.

Kérdésünket, miszerint miért volt szükség ilyen létszámú bevetésre, intézkedésre, elküldtük a készenléti rendőrségnek és az országos rendőrfőkapitányság sajtóosztályának is, de egyelőre nem kaptunk tőlük választ. 

Ha friss információkhoz jutunk, cikkünket frissítjük.

Frissítés 16:30

Választ kaptunk az országos rendőrfőkapitányságtól, a következőket írták: 

Elektronikus úton a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak megküldött megkereséseire illetékességből válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2023. december 19-én Székesfehérváron a Sajó utcában a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Terrorelhárítási Központ munkatársainak a bevonásával hajtott végre egy akciót egy folyamatban lévő büntetőeljárásban. A rendőri intézkedés során lőfegyverhasználat nem történt. Az ügyről nem áll módunkban részletesebb tájékoztatást adni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában