Egyedüliként a megyéből

2023.12.08. 17:30

Miniszteri elismerő oklevél Szabadhídvégnek

Fejér vármegyeiként egyedül részesült Szabadhídvég Község Önkormányzata elismerésben a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül. Mint azt Pap László polgármestertől megtudtuk, a program 2012-es indulása óta már negyedszer érdemelte ki a település a miniszteri elismerést.

Kecskés Zoltán

A program indulása óta már negyedszer érdemelte ki Szabadhídvég a miniszteri elismerést.

Fotó: Önkormányzat

A nívós oklevelet és díjat november 30-án Budapesten a Belügyminisztérium Márványtermében adták át az országban 15 önkormányzat részére, köztük volt Szabadhídvég is.  

– Természetesen nagyon boldog és büszke is vagyok a település és az önkormányzatnál dolgozók nevében is, hogy Fejér Vármegyében egyedül Szabadhídvég Község Önkormányzata vehette át ezt az elismerést: emléklap, kristályváza és 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást. A pénzbeli támogatás felhasználásáról külön megállapodás lesz a későbbiekben, aminek a tartalmát egyenlőre még nem ismerjük, de biztos vagyok benne, hogy hasznos fejlesztést vihetünk belőle végbe a településen, amely mindenki megelégedettségére szolgál majd – nyilatkozta a feol.hu-nak Pap László, Szabadhídvég polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában