Egy újabb fontos mérföldkő

2023.12.09. 07:30

Új fiókot nyitott Fehérváron az MBH Bank

Fiókmodernizációs programja keretében új bankfiókot adott át Székesfehérváron az MBH Bank. A hitelintézet kiemelt célja, hogy az ország teljes területén megújítsa Magyarország legnagyobb fiókhálózatának számító, közel ötszáz bankfiókból álló infrastruktúráját.

Héjj Vivien

Vargha Tamás miniszterhelyettes és Ginzer Ildikó vezérigazgató-helyettes jelképes gombnyomása után hivatalosan is megnyílt az MBH Bank új, székesfehérvári bakfiókja

Fotó: NAGY NORBERT

Három tagbank – a Takarékbank, a Budapest Bank és az MKB Bank – egyesülésével létrejött MBH Bank május 1-je óta egységes arculattal működik. A legnagyobb tisztán hazai tulajdonú univerzális bank az egyesülést követően a korábbi MKB Bank és Takarékbank fiókok megújítása érdekében programot indított, amely során több fiókot teljes mértékben az ügyféligényekhez és az új márkához igazítva újít meg, valamint teljesen új fiókokat is nyit.

A hálózat Székesfehérváron, a Budai út 36. szám alatt nyitotta meg újonnan létrehozott fiókját, ahol modern, barátságos környezet és professzionális ügyintézés várja az ügyfeleket. A most átadott bankfiók az idei évi felújítási program tizenharmadik állomása.

– Bankunk kiemelt célja, hogy ügyfeleink minden településen egyformán magas színvonalú kiszolgálásban részesüljenek modern körülmények között, ezért folyamatosan újítjuk meg fiókjainkat. Örömünkre szolgál, hogy immár ebben a gazdag múltú városban is egy teljesen új, korszerű MBH fiókot adhatunk át ügyfeleink számára, hiszen a bankfiók nemcsak a város gazdasági életéhez járul hozzá, hanem fontos közösségi tér is – hangsúlyozta Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Az újonnan átadott egység nemcsak az új arculati elemeket viseli magán, hanem teljes kialakítása a változó hazai ügyféligényeket és a bank filozófiáját tükrözi. A gyorsabb kiszolgálás érdekében a helyszínen két ATM automata is üzemel.

Vargha Tamás miniszterhelyettes, Székesfehérvár országgyűlési képviselője az ünnepélyes megnyitón a bankokhoz fűződő személyes élményeit megosztva beszélt arról, milyen fontos szerepe van az ember életében annak, melyik pénzintézet szolgáltatásait választja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában