Tizenöt pontot tartalmaz a napirend

2024.01.29. 18:00

A költségvetés-tervezetről és a nyári ügyeleti rendről is tárgyal a testület

Pusztaszabolcs önkormányzata január 31-én, szerdán tartja soron következő nyílt képviselő-testületi ülését.

Héjj Vivien

A vonatkozó napirend-tervezet szerint a jelenlévők a napirendek tárgyalása előtt tájékoztatót hallhatnak a két ülés közti eseményekről, intézkedésekről és az átruházott hatáskörben hozott döntésekről is. A kérdések és interpellációk után első napirendi pontként tárgyalja a testület az önkormányzat és intézményei 2024. évi költségvetésének tervezetét. A testület szavaz továbbá a Pusztaszabolcs Városi Óvoda és Bölcsőde alapító okiratának módosításáról, véleményezi az iskolai körzethatárokat és döntés születik az óvodai és bölcsődei beiratkozás, valamint a nyári ügyeleti rend meghatározásáról is.

A jelenlévők tájékoztatást hallhatnak „A pusztaszabolcsi József Attila Általános Iskola energetikai korszerűsítése” projekt lezárásáról, napirendre kerülnek a Kodály, az Erkel és a Magyar utcák vízelvezetési problémái, továbbá a focipálya felújításáról is döntés születik.

A képviselő-testületi ülés január 31-én, szerdán 17 órakor kezdődik a polgármesteri hivatal üléstermében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában