Természetkedvelőknek

2024.01.10. 15:00

Fedezze fel a környék varázslatos szépségeit egy közösségi sétán

Hajdú Marianna

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők egy különleges eseményre, amely nem csak a friss levegő és az együtt töltött idő élményét kínálja, hanem lehetőséget ad a helyi környezetvédelemhez való hozzájárulásra is.

Január 14-én,13:00 órakor várják a kirándulni vágyókat a Petőfi Sándor Művelődési Ház elé, hogy együtt fedezzék fel Csór bájos utcáit, miközben segítenek tisztán tartani a falut.

A séta során nemcsak a helyi látnivalókat csodálhatják meg, hanem közösen összegyűjthetik a szemetet is, így hozzájárulva a környezet védelméhez és a falu szépségének megőrzéséhez.

A séta végén minden résztvevőt szeretettel várnak egy kellemes teázásra és pogácsázásra, ahol megoszthatják élményeinket.

Ez a rendezvény nemcsak egy kellemes séta lehetőségét kínálja, hanem egy nagyszerű alkalom arra is, hogy közösen tegyünk valami jót a környezetünkért, miközben új barátokra tehetünk szert.

Gyűjtsük össze a szemetet, élvezzük a természetet, és erősítsük közösségi szellemünket Csóron!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában