Egy újabb álom vált valóra

2024.01.16. 11:38

Új óvoda és bölcsőde nyílt Sukorón (galéria)

Büszkén jelentették be Sukorón az új óvoda és bölcsőde épületének átadását, ami mától új fejezetet nyit a település életében.

Hajdú Marianna

Sukoró új óvodájának és bölcsődéjének ünnepélyes megnyitója a nemzetiszínű szalag elvágásának pillanatában, amiből a gyerekek sem maradhattak ki

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Kedden reggel ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Sukorói Óvoda és Mini Bölcsőde új épülete.

Az átadott létesítmény mostantól lehetővé teszi, hogy a Sukorói Óvoda és Mini Bölcsőde minden modern követelménynek megfeleljen, így biztosítva a gyermekek számára a legjobb kezdő lépéseket. Az intézmény három új bölcsődei csoportszobával bővült, amelyek összesen 24 kisgyermeket képesek fogadni. Emellett az óvodai rész két új csoportszobával és egy tornaszobával gazdagodott, amely plusz 50 apróságnak biztosít helyet a jövőben.

Az új létesítmény egy rendkívül modern konyhával is büszkélkedhet, amely mind az óvodások, mind a bölcsődések étkeztetését szolgálja szolgálja a jövőben. A külső infrastruktúra fejlesztésével pedig kényelmes parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a szülők részére, beleértve az akadálymentes parkolót is.

A megnyitó ünnepségen részt vettek a helyi vezetők, civilszervezetek képviselői, egyházi személyek, pedagógusok, kisegítők és szülők. 
Az eseményen Mészárosné Hegyi Gyöngyi, a település polgármestere, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke mondtak köszöntőt.

Mint az országgyűlési képviselő beszédében kiemelte, a sukorói önkormányzat azt is bebizonyította, hogy az önkormányzatoknak meg van a szabadságuk, tudnak önállóan gazdálkodni és jó ügyek mellé saját sorrásokat biztosítani.

Sokoró, és a környék egyik legnagyobb beruházása történt meg az óvoda és bölcsőde fejlesztéssel a településen. Ahogy a közgyűlés elnöke fogalmazott, a legfontosabb kritérium a költségek, a férőhelyek és az üzemeltetési oldalon túl az volt, hogy egy XXI. századi körülmény jöhetett létre, az intézménybe járó gyermekek részére. 

A Sukorói Óvoda és Mini Bölcsőde új épülete egy szeretettel teli otthonként szolgál, ahol a gyermekek játékosan, biztonságos környezetben tanulhatnak és nőhetnek fel.
Az eseményt a gyerekek lelkes és bájos éneklése zárta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában