Felhívás

2024.02.01. 09:44

Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmeket

Szép hagyomány Székesfehérváron, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február folyamán telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata arra kéri a közoktatási intézményekből nyugdíjba vonult, érintett pedagógusokat, hogy 2024. február 1-je és 28-a között jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján Mazzag Károlynénál a 22/537-189-es telefonszámon, a délelőtti órákban.
 

Az emlékdiploma-kérelemhez szakmai önéletrajz, az eredeti diploma másolata, a munkaviszonyok igazolása, az adó- és TAJ kártya másolata szükséges. Amennyiben a kérelmezőnek már van valamilyen fokozatú emlékdiplomája, akkor a munkaviszony igazolására elegendő az emlékdiploma fénymásolata. - tájékoztat közleményében az ÖKK.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában